Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Spurs ute efter Montpelliers stjärna

Montpelliers mittfältare Younes Belhanda har tidigare ryktats vara på väg till turkiska Fenerbache. Nu skriver Daily Star att Tottenham kan sno åt sig värvningen mitt framför ögonen på den turkiska klubben.

Fenerbache har nämligen inte velat betala de 103 miljoner kronor som Montpellier kräver för mittfältaren. Spurs däremot ska vara beredda att betala summan enligt den franska radiostationen RMC och planerar att lägga ett bud på spelaren inom en snar framtid.

Publicerad 2013-01-08 kl 20:54

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons