Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Leonardo: PSG kan köpa Cristiano Ronaldo - Nobbar Cole och Evra

Sillybloggen

Cristiano Ronaldos eventuella missnöje med situationen i Real Madrid har väl inte gått någon förbi. Portugisen sade redan i somras att han var ledsen och har sedan dess fortfarande inte förlängt sitt kontrakt med klubben, trots att det är mindre än två år kvar tills det går ut.

Samtidigt har det ryktats om en rad klubbar, en av de som det ryktats mest om är Zlatan Ibrahimovics PSG. Nu går klubbens sportchef Leonardo ut och kommenterar situationen.

– Cristiano Ronaldo? PSG har blivit en klubb där ingenting är omöjligt. För tillfället har han kontrakt med Real Madrid och han kommer inte att lämna för vilken klubb som helst. När det gäller en spelare som Cristiano Ronaldo finns det bara fyra, fem klubbar som kan köpa honom. PSG är en av dem, säger Leonardo till Le Parisien.

PSG har också kopplats ihop med Ashley Cole och Patrice Evra. Där tycker dock Leonardo att han redan har bra spelare.

Annons

– Cole eller Evra? Nej, med Christophe Jallet, Maxwell, Gregory van der Wiel och Sylvain Armand tycker jag att vi har vad som krävs, säger Leonardo.

Publicerad 2013-01-09 13:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto