Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Man U vill värva Chelsea-veteranerna - Welbeck mot utlåning

Både Frank Lampard och Ashley Cole ser ut att lämna Chelsea. Då planerar Manchester United att slå till.

Sir Alex Ferguson ska ha stor respekt för Lampard och Cole och kommer att erbjuda båda var sitt kontrakt på ett år, med option på ett till om allt går vägen, skrivet The Sun. Manchester Uniteds Paul Scholes och Ryan Giggs riskerar att lägga skorna på hyllan efter säsongen och Ferguson vill därför få in rutin till truppen inför nästa säsong.

Ferguson har tidigare meddelat att United varken kommer att köpa eller sälja spelare under vinterns transferfönster, endast låna ut talanger för att de ska få speltid. En av dem uppges nu vara Danny Welbeck.

Anfallaren är för tillfället Fergusons fjärdealternativ i anfallet bakom Rooney, van Persie och Chicharito. För att talangen ska få speltid kan Ferguson nu låna ut honom till Reading som ska vara intresserade av Welbeck. Enligt The Sun ska Reading nu tagit det första steget för att börja förhandla med United.

Publicerad 2013-01-09 kl 09:23

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons