Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Arsenal jagar anfallare i Tyskland

Efter att Barcelona dementerat att David Villa är till salu ser det ut som att Arsenal har riktat blickarna mot Tyskland. Sport Bild rapporterar att klubben nu är ute efter att värva 25-årige Adam Szalai från Mainz 05.

Mainz sägs värdera anfallaren till 210 miljoner kronor. Om de får igenom det höga priset återstår att se, även Dortmund och Wolfsburg rapporteras vara intresserade av att värva Szalai. Spelaren säger själv till Bild att han inte vet någonting om Arsenals intresse.

Publicerad 2013-01-10 kl 15:14

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons