Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Klart: Leeds värvar från Stoke

Leeds bekräftar på sin hemsida att klubben värvat Stokes mittfältare, Michael Tonge. 29-åringen har tidigare varit utlånad till Leeds och har nu skrivit ett kontrakt på två och ett halvt år med klubben.

– Tongey visade vilken viktig person han var för laget. Jag är glad över att vi har kommit överens med Stoke och köpt honom permanent. Jag tror att folk har sett att Michael blev bättre och bättre under sin tid här och alla kan se vad han bidragit med, säger Leeds manager, Neil Warnock.

Publicerad 2013-01-10 kl 14:39

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons