Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Man Uniteds bud på Zaha

Manchester United har varit en av klubbarna som kopplats ihop med Crystal Palace supertalang Wilfried Zaha. Nu skriver Daily Express att klubben har föreslagit ett bud på spelaren.

För att få Zaha ska Ferguson ha erbjudit att Fredrico Mancheda och en annan spelare ska lånas ut till Palace och att klubben utöver det får 84 miljoner kronor. Affärens totalsumma ska då beräknas ligga på 125 miljoner kronor.

Crystal Palace ska dessutom direkt få låna Zaha säsongen ut, då de är med och krigar om talangen. Den 20-årige Zaha har imponerat stort i Crystal Palace, även Arsenal och Tottenham har uppgetts vara intresserade av löftet som även fått debutera i A-landslaget i 2-4 förlusten mot Sverige.

Publicerad 2013-01-10 kl 12:05

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons