Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Cavanis far: Real Madrid vore bäst

Edison Cavani mer eller mindre bär Napoli på sina axlar och hans insatser har självklart även gett eko ute i fotbollsvärlden. Nu kan Napoli vara på väg att förlora “Matadoren”. En övergång till Real Madrid låter inte helt otrolig efter att Cavanis pappa uttalat sig om klubben.

– Real Madrid vore det bästa alternativet, idealiskt för min son. Vi har alltid beundrat Real, säger Luis Cavani till Marca.

Anfallaren har även kopplats ihop med flera andra toppklubbar i fotbollseuropa. Real Madrid, Chelsea, Manchester City, Manchester United, Liverpool, Zenit St. Petersburg och Paris Saint-Germain är bara några klubbar som det ryktats om.

Publicerad 2013-01-11 kl 16:12

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons