Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Klart: West Ham värvar från Cruzeiro

West Ham har gjort klart med ett lån av den brasilianske anfallaren Wellington Paulista. 28-åringen anländer från brasilianska Cruzeiro på lån, med option på ett treårskontrakt om allt går bra.

– Jag är mycket glad att vara här i West Ham. Jag är övertygad om att jag kan göra mitt bästa här och jag har kommit till England för att bevisa för alla att jag är en av de bästa anfallarna i Brasilien och för att bli ännu bättre. Jag är stark, jag är en kämpe och jag kan göra mål med båda fötterna. Jag springer mycket på planen och kan både spela som förste eller andre anfallare, säger Paulista till West Ham TV.

Publicerad 2013-01-11 kl 19:58

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons