Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Milan utesluter Drogba - behåller Robinho

Milans vice president, Adriano Galliani, har uttalat sig om vinterns Silly Season till Gazzetta dello Sport. Han menar att klubben inte kommer att försöka värva Didier Drogba, men kommer att höra sig för om Francesco Lodi i sommar.

– Vi vill ha ett yngre Milan. Drogba tror jag inte att vi kommer att få se i Italien. Gällande Lodi får vi se i juni, vi letar efter en mittfältare men allting måste stämma, säger Galliani.

Det har även ryktats om att Galatasaray har lagt ett bud på Kevin Prince Boateng, någonting som Galliani förnekar. Samtidigt verkar det som att klubben gett upp att försöka sälja Robinho, i alla fall under vinterns transferfönster.

– Jag har inte hört någonting från Galatasaray. Balotelli till Milan? Robinho är kvar i truppen och kommer att tillhöra den till säsongens slut, vi kommer inte att plocka in en till anfallare, säger Galliani.

 

Publicerad 2013-01-11 kl 16:31

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons