Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Sneijder dröjer med Galatasaray-beslut

Under torsdagen sade Galatasarays sportchef Bulent Tulun att Wesley Sneijder hade 24 timmar på sig att bestämma sig om han ville gå till klubben eller inte. Det har gått över 24 timmar och Sneijders agent, Sören Lerby, menar att det inte alls är nära en övergång.

– Vi har inte pratat med Galatasaray så det finns inte någon överenskommelse. Vi kommer att titta på de bud som kommer att komma in under de kommande veckorna. Det är Wesleys och hans fru Yolanthes val och de behöver lugn och ro för att de ska fatta ett bra beslut, säger Lerby till Voetbal International.

Den holländske mittfältaren har även kopplats ihop med bland annat Manchester United, Manchester City och Paris Saint-Germain under vinterns Silly Season.

Publicerad 2013-01-12 kl 15:46

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons