Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Espanyol värvar förre Man City-spelaren

Den förre Manchester City spelaren, Martin Petrov, kan vara på väg till Espanyol. Den spanska klubben har visat intresse för Boltons 33-årige bulgariske landslagsman. Petrov vill även han slippa ifrån avbytarbänken i Bolton samtidigt som klubben ser sin chans att styrka en av de högst avlönade från lönelistan.

– Martin Petrov för diskussioner med Espanyol. Vi som klubb och jag som coach känner att det är rätt väg för oss att gå. Han har inte gjort någonting fel. Han har varit en bra lagkamrat och tjänat klubben väl, men Martin vill gå till Spanien och jag tycket att vi ska försöka hjälpa honom, säger Boltons manager, Dougie Freedman, enligt itv.

Publicerad 2013-01-14 kl 17:33

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons