Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Man United mot Benficaduon

Manchester United är ute efter Benficas Ezequiel Garay och Nicolás Gaitán enligt den portugisiska tidningen Record. United har tidigare kopplats ihop med Gaitán och uppgavs vara riktigt nära att värva den argentinske landslagsmannen i somras.

Nu ska klubben göra ett nytt försök att värva den 24-årige yttern och kan även plocka med hans landsman och lagkamrat Ezequiel Garay. Backen som har förflutet i Real Madrid har hittat tillbaka till formen från tiden då han spelade i Racing Santander och Uniteds scouter ska vara mycket imponerade av 26-åringen.

Sir Alex Ferguson har tidigare sagt att klubben inte kommer att värva någon i vinter, men det har inte stoppat ryktena om att United letar efter både en ytter och en försvarare.

Publicerad 2013-01-14 kl 14:16

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons