Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Chockryktet - Marcus Berg till Norwich

Marcus Berg har inte lyckats riktigt i Hamburg, svensken har haft svårt att ta en startplats i laget och har nämnts som en spelare som kan lämna klubben i vinter. Nu skriver engelska medier att svensken kan vara på väg till Premier League.

Norwichs manager, Chris Hughton, har erkänt att laget inte gjort tillräckligt mycket mål hittills under säsongen. Ett av namnen som nämns som möjliga förstärkningar är, lite överraskande, Marcus Berg som anses passa bra in i lagets spelsystem.

Det ryktas om att Norwich vill låna Berg säsongen ut och om han lyckas kan klubben värva honom permanent för 64 miljoner kronor.

Svensken fick sitt stora genombrott när han blev skyttekung i U21-EM på hemmaplan år 2009. Berg värvades sedan till Hamburg men fyra år senare har karriären ännu inte tagit nästa steg. Kanske kan en flytt till Premier League vara just det som Berg behöver.

 

Publicerad 2013-01-15 kl 19:53

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons