Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Tevez funderar på att förlänga med Man City

För ett år sedan såg Carlos Tevez ut att vara på väg från Manchester City. Nu är läget dock ett annat och Tevez funderar på att förlänga med klubben.

– Mitt kontrakt går ut nästa år och City vill förlänga med två år. Jag kommer att tänka över det. Det här året är annorlunda mot förra året då jag ville bryta kontraktet med klubben. Jag är lycklig här nu och de behandlar mig väl, säger Tevez till The Sun.

Citys tränare, Roberto Mancini, har tidigare gått ut och sagt att han hoppas att anfallaren kommer att förlänga. Tevez själv har tidigare sagt att han vill flytta tillbaka till Argentina efter kontraktet med City gått ut, men verkar nu ha ändrat sig. Engelska medier tar upp ankomsten av Sergio “Kun” Aguero som en av de största anledningarna till att Tevez hittat rätt igen i City.

 

Publicerad 2013-01-15 kl 08:54

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons