Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Remy in - då åker Cisse till Quatar

Queens Park Rangers anfallare Djibril Cisse lånas ut till Al-Gharafa i Qatar. Cisse har bara spelat 45 minuter sedan den 30 december och med den nyinköpte Loic Remy skulle Cisse inte fått mycket speltid.

– Det kommer göra att vi blir av med en hög lön och jag tror att han (Cisse) är sugen på flytten. Han vill spela. Förhoppningsvis är Bobby Zamora på väg tillbaka. Jag tror att Zamora och Remy kan bli ett riktigt radarpar, säger QPR-tränaren, Harry Redknapp, enligt ESPN.

Den 31 årige Cisse har gjort fyra mål på 21 matcher för QPR under säsongen.

Publicerad 2013-01-20 kl 14:08

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons