Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Arsenal kan sno Readings värvning

Reading har under en tid följt den zambiske backen Stoppila Sunzu. Landslagsmannen fick tidigare ledigt av sitt landslag för att träna med Reading och gjorde då ett mycket bra intryck på klubben. Sunzu är nu tillbaka och spelar i de afrikanska mästerskapen med Zambia.

Samtidigt har nu Arsenal gett sig in i affären, skriver Sunday Mirror. En sak som lockar är den relativt låga prislappen på zambiern, hans klubb TP Mazembe ska vara beredda att släppa honom för 25 miljoner kronor.

Publicerad 2013-01-21 kl 01:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons