Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Courtois agent: "Avslutar säsongen i Atletico"

Sedan Victor Valdes bekräftat att han inte kommer att förlänga sitt kontrakt med Barcelona har klubben kopplats ihop med flera potentiella ersättare. En av de namn som uppgetts stå på klubbens lista är Chelseas supertalang Thibaut Courtois. Belgaren har under säsongen varit utlånad till Atletico Madrid och imponerat stort för ligatvåan.

Nu går dock Courtois far och Courtois agent ut och dementerar att hans son kommer att gå till Barcelona i vinter.

– Det finns inte någon kontakt med Barcelona. För några dagar sedan pratade Thibaut med Chelseas målvaktstränare som kommer att rapportera om Thibauts utveckling i Atletico. Efter det kommer vi att sätta oss och diskutera med Chelsea, säger Courtois far till La Derniere Havre.

– Thibaut kommer att avsluta säsongen i Atletico och han tillhör Chelsea. Vi får se i framtiden, men det finns inte någon kontakt med Barcelona, säger Courtois agent, Christophe Henrotay, till La Derniere Havre.

Publicerad 2013-01-21 kl 16:51

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons