Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

CSKA vill låna Marin

Chelseas tyske landslagsman, Marko Marin, har haft svårt att ta en ordinarie startplats i Chelsea under säsongen. Nu har CSKA Moskva lagt ett bud på att få låna mittfältaren säsongen ut.

Det är den ryska tidningen Izvestia som skriver att Rasmus Elm och Pontus Wernblooms lag har lagt budet. Marins agent, Fali Radamani, säger dock till tidningen om att det ryska topplaget inte är de enda som är intresserade.

– Jag måste erkänna att Marin har några intressanta erbjudanden om lån för resten av säsongen. Jag kan inte nämna några klubbar, men det är både erbjudanden från västra och östra Europa. Marko vill få mer speltid, men vi förstår att det är hård konkurrens i en superklubb som Chelsea, säger Radamani.

Publicerad 2013-01-21 kl 19:10

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons