Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

QPR förlänger med veteranen

QPR:s 35-årige mittfältare, Shaun Darry, har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Veteranen bekräftar själv nyheten på klubbens hemsida.

– Jag är jätteglad. Förändringens vindar blåser igen sedan Harry (Redknapp) kom till klubben och jag får spela mer nu än vad jag gjorde under Mark Hughes. Jag är mycket glad över att få spela med klubben ett år till – jag njuter mer av fotboll nu än vad jag någonsin har gjort tidigare, säger Darry.

Mittfältaren har totalt spelat 91 matcher för klubben sedan han kom från Crystal Palace år 2010, men har under säsongen mestadels varit utanför startelvan.

Publicerad 2013-01-21 kl 18:01

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons