Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Fiorentina lovar storvärvning i sommar

Fiorentina har häng på en plats i Champions League, då laget ligger femma i Serie A. Då går klubbens president ut och lovar en satsning.

Det är Goal som skriver att presidenten Andrea Della Valle vill satsa inför ett eventuellt cupspel nästa säsong. Della Valle ska ha sagt att klubben “förbereder någonting bra” till sommarens transferfönster. Fiorentina har tidigare under Silly Season gjort klart med Guiseppe Rossi, men det kommer inte att anlända något annat toppnamn i vinter.

– Fansen som hoppas på att få se stora värvningar i vinter måste vänta, men jag kan lova att vi planerar någonting riktigt bra till i juni. Den första signalen var värvningen av Giuseppe Rossi. Vårt mål är att slåss om en plats i Europa, vi hoppas ta nästa steg nästa säsong, sade Della Valle på en presskonferens.

Publicerad 2013-01-22 kl 19:40

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons