Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Klart: Newcastle värvar fransman

Newcastle har gjort klart med Montpelliers Mapou Yanga-Mbiwa. Newcastle bekräftar på sin officiella hemsida att de värvat försvararen.

– Det är lite som när ett barn växer upp och måste lämna hemmet. Det var ett svårt beslut, jag lämnar klubben som tränat mig, som jag debuterade i och vann ligan med. Så det var svårt att lämna, men Newcastle sträckte ut sin hand till mig, de välkomnade mig. En dag var jag tvungen att lämna och det har alltid varit en dröm att komma och spela i England, säger Yanga-Mbiwa till Newcastles hemsida.

Försvararen har skrivit ett kontrakt på fem och ett halvt år med klubben.

Publicerad 2013-01-22 kl 22:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons