Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Atleticospelaren om Arsenal: "Tar det inte seriöst"

Atletico Madrid går som tåget i La Liga, något som gjort att det ryktas om flera av klubbens spelare. Framförallt är det Falcao som det spekuleras i, men även hans anfallskollega Adrian Lopez har kopplats ihop med andra klubbar, bland annat Arsenal.

Nu går dock 24-åringen ut och säger att han inte tar ryktet seriöst.

– Jag är lycklig här och tänker fortsätta spela här. Jag försöker isolera mig själv från rykten. Vi är vana vid dem och tar dem inte seriöst. Jag är mycket lycklig i Atletico. Det som är bra just nu är att laget går mycket bra. Jag skulle vilja stanna ett tag till, säger Lopez enligt ESPN.

Tidigare har det ryktats om att Arsenal var redo att lägga ut 130 miljoner kronor för den spanske anfallaren.

Publicerad 2013-01-23 kl 18:14

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons