Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mourinho: "Jag går inte till PSG"

Sillybloggen

Real Madrids tränare, Jose Mourinho, har kopplats ihop med en flytt från Real Madrid efter en säsong av påstådda konflikter i truppen.

En av klubbarna som Mourinho kopplats ihop med är PSG med Mourinhos gamle favorit, Zlatan Ibrahimovic, i laget. Portugisen hyllar nu klubben men säger att han inte kommer att gå dit.

– Nej, jag tror inte att jag kommer att ta över PSG. Framgången som PSG haft med Ancelotti och Leonardo gör at de inte behöver någon annan tränare. Jag hoppas att allt går bra för Carlo och PSG. Europa behöver att en stad som Paris får ett topplag i fotboll och jag tror att det projektet kommer att fungera, säger Mourinho till RMC Sports.

I samma intervju slår även tränaren fast att laget inte har en chans att vinna La Liga. Real Madrid ligger i nuläget 15 poäng efter Barcelona.

Annons

– La Liga-titeln är omöjlig nu, det är för stort avstånd. Vi måste fokusera på andra mål som Copa del Rey och Champions League, säger Mourinho.

Publicerad 2013-01-23 14:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto