Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Liverpool närmar sig Coutinho

Under transferfönstret har både Liverpool och Southampton jagat Inters brasse Philippe Coutinho. Tidigare har Southampton mött Inters krav på 105 miljoner kronor för mittfältaren medans Liverpool bara velat betala 80 miljoner kronor.

Nu skriver dock ESPN att Liverpool lagt ett nytt bud för att matcha Southamptons och båda engelska klubbarna ska vara beredda att betala minst 105 miljoner kronor för att affären ska bli av. Coutinho ska därför vara närmast en flytt till Liverpool, då brassen själv ska föredra dem framför Southampton.

Publicerad 2013-01-26 kl 13:00

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons