Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Drogba till Galatasaray - överens med klubben

Didier Drogba har ryktats gå till Milan eller Juventus, nu skriver dock turkiska tidningar att Galatasaray har kommit överens med anfallaren.

Klubben som redan värvat Wesley Sneijder ser nu alltså ut att göra klart med sin andra profilvärvning för transferfönstret. Enligt turkiska Hürriyet ska Drogbas agent Pierre Firelot ha träffat representanter från klubben och kommit överens om de stora dragen för övergången.

Samtidigt kommer LigTv med uppgifter om att ivorianen kommer att skriva på ett kontrakt på ett och ett halvt år med Galatasaray inom de närmaste dagarna. Drogba spelar för tillfället i de afrikanska mästerskapen med sitt Elfenbenskusten.

 

Publicerad 2013-01-27 kl 17:36

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons