Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

PL-målvakt mot United

David de Geas ojämnhet har gjort att det spekuleras i att Manchester United är på jakt efter en ny förstemålvakt. Nu skriver Daily Mail att Stokes bosniske förstemålvakt, Asmir Begovic, är på väg till klubben.

Begovic har imponerat i Stoke och 25-åringen har kopplats ihop med en flytt till både Manchester United och Manchester City. Möjligheten att bli förstemålvakt i United ska dock väga över, då han i Manchester City är tänkt som en back-up till Joe Hart.

Stoke ska enligt tidningen kräva 153 miljoner kronor för målvakten.

Publicerad 2013-01-27 kl 20:20

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons