Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Arsenal utesluter David Villa-värvning

Ett av transferfönstrets mest efterhängsna rykten har varit att David Villa ska vara på väg till Arsenal. Barcelona har flera gånger uttalat sig om att det inte finns någon möjlighet att affären blir av, bland annat genom presidenten Sandro Rosell.

– Jag kan fullkomligt utesluta att Villa lämnar klubben i vinter. Han är vår och vi behöver honom, det är mycket kvar av säsongen, sade Rosell till Sky Sports.

Ryktet har dock levt vidare, men kanske får det nu trots allt sin dödsstöt. Sky Sports rapporterar nu att även Arsenal ska ha uteslutit en värvning av Villa under transferfönstret. Istället ser nu Bastias offensive mittfältare, Florian Thauvin, ut att vara närmast en flytt till Arsenal.

Arsenal har dock konkurrens då en annan klubb i Premier League också är ute efter Thauvin. Vilken klubb det handlar om? Om vi säger såhär, Thauvin är en fransman. Inte helt otippat är det Newcastle det handlar om.

Publicerad 2013-01-28 kl 23:32

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons