Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Spurs jagar Negredo

Tidigare under transferfönstret har Tottenham kopplats ihop med den spanske anfallaren Alvaro Negredo, främst för att Emmanuel Adebayor bestämt sig för att delta i de afrikanska mästerskapen. Lagets tränare, André Villas-Boas, förnekade dock att de behövde värva in ännu en anfallare på grund av det. Han menade att det skulle räcka med Jermain Defoe och Clint Dempsey.

Nu ryktas det dock om Negredo igen efter att Defoe åkt på en skada som göra att han kommer vara borta i över en månad. Det är Daily Mail som skriver att Negredo står högst upp på Tottenhams lista över anfallsvärvningar. Det har även ryktat om Internacionals Leandro Damiao och Celtics Gary Hooper.

Publicerad 2013-01-29 kl 09:13

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons