Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Guidetti bekräftar för Sillybloggen - ersätter Balotelli

Enligt flera engelska medier kommer Manchester City inte att värva någon ersättare till Mario Balotelli. Istället ska Mancini anse att den svenske 20-åringen, John Guidetti, ska gå in som fjärdeanfallare i laget.

Johns pappa, Mike Guidetti bekräftar även uppgifterna för Sillybloggen.
– Jag kan inte se några faktafel i det, säger Guidetti.

Hur har diskussionerna gått med klubben?

– Jag vill inte gå in på några detaljer, det är någonting mellan oss och City, säger Guidetti.

Hur stor chans tror du att John har att få starta eller sitta på bänken i någon match?

– Det är inte någon mening att jag spekulerar i det. Jag har ju förstås mina tankar om John, men det blir bara snillen spekulerar och jag ska inte utge mig för att vara en expert på det, säger Guidetti.

Guidetti har nyligen tagit sig tillbaka från sin långtidsskada efter den berömda, dåligt tillagade kycklingen, och har spelat för Citys reservlag. Han har dock en bit kvar innan han är tillbaka i fullt slag och för det behöver han bland annat komma in i matchtempot.

– Det är bara naturligt efter en sådan här skada, säger Guidetti.

Klubben ska också tro att han kommer att vara redo för att ta Balotellis plats när han väl fått tillbaka matchtempot och förhoppningsvis den form han hade under tiden i Feyenoord. Då stod svensken för 20 mål på 23 matcher.

Publicerad 2013-01-30 kl 16:27

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons