Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Klart: Coutinho går till Liverpool

Fotbollsvärldens sämst bevarade hemlighet är nu alltså avslöjad. Philippe Coutinho lämnar Inter och är nu helt klar för Liverpool.

Den engelska klubben bekräftar nu nyheten på sin hemsida och bombar läsarna med artiklar om 20-åringen.

– Jag är mycket glad, det här är ett viktigt steg i min karriär och jag förväntar mig att vi kommer att spela fin fotboll och att jag kommer att bidra på planen, säger Coutinho till Liverpools officiella hemsida.

Den brasilianske mittfältaren kommer att få tröja nummer 10 i sin nya klubb och förklarar varför han valde Liverpool framför andra intresserade klubbar.

– Liverpool är en stor klubb med stora spelare. I Brasilien pratas det mycket om Liverpool och man kan deras historia. De har också visat intresse för mig, så jag vet att de tror på mig och min fotboll, säger Coutinho.

Publicerad 2013-01-30 kl 21:19

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons