Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Juve jagar fler anfallare - vill ha Milans Pazzini

Stackars Nicklas Bendtner. Ryktena om Juventus intresse för olika anfallare vill inte försvinna. Fernando Llorente kommer i sommar och man har gjort klart med Nicolas Anelka, men om man får tro goal.com så är Juventus intresserat av ytterligare förstärkningar. Redan i somras ryktades det om klubbens intresse för Milans anfallare Giampaolo Pazzini, och under hösten har det talats om ett byta med Milan där Alessandro Matri skulle gå åt motsatt håll – och nu har Pazziniryktet återigen dykt upp.

 

Publicerad 2013-01-31 kl 09:31

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons