Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Klart: QPR värvar Samba för rekordsumma - "Han är ett monster"

Queens Park Rangers har värvat Chris Samba från ryska Anzhi och det för en rekordsumma. Klubben har själva inte gått ut med den exakta summan men skriver att det är klubbens dyraste värvning genom tiderna.

Enligt engelsk media ska klubben lagt ut runt 125 miljoner kronor för försvararen och tränaren Harry Redknapp är lyrisk.

– Chris är precis vad vi behöver. Han är ett monster. Stark i luften, snabb, en ledare, stark, fantastisk i båda straffområdena, hård som spik. Han är en riktig mittback, säger Redknapp till QPR:s hemsida.

Klubben har även gjort klart med en utlåning av mittfältaren Alejandro Faurlin till Palermo. 26-åringen har inte fått speciellt mycket speltid i QPR och lånas ut för resten av säsongen. QPR ska få ca 8 miljoner kronor för affären mot att Palermo får möjligheten att köpa Faurlin för 42 miljoner kronor i framtiden, enligt Goal.

Publicerad 2013-01-31 kl 14:21

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons