Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Suarez: "Kommer stanna länge"

Luis Suarez har klivit fram som Liverpools storstjärna under säsongen och det har inte saknats intresse för uruguayanen. Bland annat har det ryktats om att Pep Guardiola vill göra Suarez till sin första stora värvning när han tar över Bayern München.

Suarez själv går nu ut och lugnar ned ryktena. Enligt Sky säger anfallaren att “han planerar att stanna i Liverpool länge”. Suarez har hittills gjort 17 mål för Liverpool i Premier League och ligger därmed tvåa i skytteligan, ett mål efter Manchester Uniteds Robin van Persie.

Publicerad 2013-01-31 kl 15:08

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons