Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Man City ska lägga Balotelli-pengar på Ronaldo - och jättebud på Cavani

Sillybloggen

Vi vet, vi vet. Fönstret har stängy och sillybloggen har gått i ide – men precis som man själv kan vakna till precis efter att man somnat så satte sig sillybloggen nyss raklång upp i sängen. Vissa rykten är nämligen lite för smaskigt otroliga för att inte låtsas om dem.
Vad är det då som fått bloggen att vakna ur vinterdvalan?

Jo, enligt engelska Metro som hänvisar till “rapporter” så planerar Manchester City att använda pengarna man fått för Mario Balotelli för att skrapa ihop till ett bud på Cristiano Ronaldo – och kan de inte få honom så ska de köpa Radamel Falcao från Atlético Madrid. Det är kanske inte så noga. På shoppinglistan står det bara “målspottare från Madrid-klubb“.

Och, nu när vi har er uppmärksamhet så vill vi också berätta om de engelska uppgifterna som säger att Napoli kan tappa Edinson Cavani då både PSG och Manchester City är beredda att betala de 63 miljoner euro som krävs för att utlösa den klausul som krävs för att Napoli ska tinvingas sälja sin guldklimp.

Annons
Publicerad 2013-02-04 23:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto