Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Mer Monaco - "har köpt Rodriguez och Moutinho för 630 miljoner kronor"

Monaco och deras rike ryske ägare Dmitrij Rybolovlev är igång igen. Klubben kopplas ihop med en oerhörd mängd spelare. Nu säger rapporter att Monaco gjort klart med Portos stjärnduo James Rodriguez och Joao Moutinho. Monaco ska vara redo att betala runt 630 miljoner kronor för duon.

21-årige colombianen Rodriguez kan därmed bli klubbkamrat med sin landsman Radamel Falcao. Falcao jagas av Monaco och även han har ett förflutet i Porto. Det var klubben han lämnade för Atletico Madrid.

Publicerad 2013-05-21 kl 13:52

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons