Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Arsenal redo göra Rooney sin bäst betalde någonsin

Arsenal har gjort sig kända för en återhållsam lönepolitik, men enligt Daily Mail är man nu redo att tömma spargrisen och göra Wayne Rooney till klubbens bäst betalde spelare någonsin.
Londonklubben fortsätter att följa utvecklingen kring den ryktesomgärdade Rooney med stort intresse och är suget på att ro iland en rejäl transferkupp som skulle kunna bli en liten revansch efter att United värvade Robin Van Persie från dem förra sommaren.

För tillfället är Theo Walcott och Lukas Podolski de som tjänar mest i Arsenal med en veckolön på ungefär 100 000 pund i veckan, en dryg miljon kronor. Om man får tro Daily Mail är Arsenal redo att mer än dubbla den lönen i kombination med en fet sign on-bonus för att locka den 27-årige Rooney att skriva på ett femårskontrakt.

Publicerad 2013-05-25 kl 14:43

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons