Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Liverpoolbacken besviken: "Kommer att lyssna på bud"

Martin Skrtel får inte så mycket speltid som han hade önskat sig i Liverpool.
– Om det kommer andra bud så lyssnar jag, säger han.

Mittbacken känner sig besviken över det bristande förtroendet från managern Brendan Rodgers. Även om Jamie Carragher har gått i pension tyder mycket på att situationen inte förändras nästa år heller – för Liverpool kopplas samman med ett köp av Kolo Touré från Manchester City.

– Jag har inte fått bud från någon annan klubb ännu, men om jag får det så lyssnar jag, säger Skrtel till slovakiska tidningen Dennik Sport.
– Klubben har sista ordet, eftersom jag är bunden till mitt kontrakt. Och det är inte så att jag vill flytta till varje pris. Jag är inte nöjd med den här säsongen, men samtidigt har jag haft fem och ett halvt år fina år här.

Publicerad 2013-05-25 kl 18:37

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons