Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"Real erbjuder 600 miljoner för Bale"

Det är inte bara tabloiderna som drar på med saftiga silly season-nyheter. Även ansedda The Telegraph vill vara med i leken. Enligt tidningen så kommer Real Madrid att testa Tottenhams beslutsamhet med ett bud på 60 miljoner pund, över 600 miljoner kronor på stjärnan Gareth Bale.
Spurs-bossen Daniel Levy har sagt att han inte kommer att sälja Bale, hur mycket pengar som än erbjuds, men i Madrid vill man ändå göra ett försök och hoppas på att en sprängfylld kassakista ska få Levy att ändra sig

Publicerad 2013-05-26 kl 12:29

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons