Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Lewandowskis agent: Robert går till Bayern

Robert Lewandowskis agent Cezary Kucharski har uttalat sig i polsk TV angående sin klients framtid – och det verkar som att anfallaren kan komma att göra Dortmundkompisen Mario Götze sällskap i Bayern München. Kucharski sade i intervjun att alla redan vet att Lewandowski kommer att spela i Bayern nästa säsong, och att det inte är lönt att låtsas som att det inte kommer att bli så.

Spekulationerna om Lewandowskis framtid i Bayern drog igång på allvar efter att han gjorde fyra mål på Real Madrid i CL-semifinalen och kom i klövattnet av att Götzes övergång offentliggjorts strax innan. Agentens uttalande är ännu en bit i transferpusslet som Bayern-tränaren Jupp Heynckes också var med och lade efter CL-finalen då han antydde att Lewandowski skulle göra Götze sällskap till Bayern.

Publicerad 2013-05-27 kl 10:17

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons