Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Di Maria näste att kopplas ihop med Monaco

Minns ni Monaco, den nyuppflyttade klubben i franska högstaligan som om de ror iland värvningen av Falcao har lagt ut 130 miljoner euro på nya spelare?! Precis, utöver alla andra spelare nyrikingarna från det lilla furstendömet kopplas ihop med sägs nu också Real Madrids Angel Di Maria vara på väg till klubben vars publiksnitt senast de låg i Ligue 1 hade placerat dem på en åttondeplats i den allsvenska publikligan förra säsongen. I alla fall om vi får tro spanska RMC.

Publicerad 2013-05-28 kl 15:05

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons