Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

”Barcelona tänker inte sälja Fabregas”

Cesc Fabregas sägs vara högt på Manchester Uniteds önskelista, och har även kopplats ihop med Manchester City. Om vi får tro Sky Sports och deras expert på fransk fotboll Guillem Balague så har emellertid Barcelona inga planer på att sälja Fabregas.
Balague är känd för att ha bra koll på spansk fotboll och spanska spelare, men han har en del plumpar i protokollet, bara någon dag innan Pep Guardiola blev klar för Bayern München sade han till exempel att inget var klart mellan Guardiola och Bayern, något som det sedan visade sig ha varit sedan i julas.

Publicerad 2013-05-31 kl 00:34

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons