Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Chelsea vill ha Jovetic - som hellre vill dit än tll Arsenal

Det är inte så ofta de mer seriösa engelska tidningarna kastar sig huvudstupa rakt in i silly season-plaskdammen. Men nu har anrika The Times insett att man vill vara med och leka. Tidningen rapporterar att Jose Mourinho har satt Fiorentinas Stevan Jovetic högt upp på önskelistan och noterar att Jovetic har en utköpsklasusul på 26 miljoner pund, drygt 260 miljoner kronor. “Bara” 30 miljoner kronor mer än vad Jovetic värderas till.

ANNONS

För Arsenal kan nyheten vara en dålig nyhet. Arsenal har sagts vara bland de hetaste alternativen om Jovetic ska lämna Fiorentina, men enligt The Times ska han nu ha sagt till sina representanter att han skulle föredra att flytta till Chelsea framför Arsenal.

Publicerad 2013-06-05 kl 08:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto