Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Lewandowski bekräftar: "Jag är överens med min drömklubb"

Robert Lewandowski talar klarspråk.
Han vill till Bayern München.
– Jag har varit överens med min drömklubb en längre tid, säger han.

Under hela våren och vintern har det ryktats hejvilt om att anfallaren skulle vara på väg att lämna Borussia Dortmund. Nu bekräftar han själv att siktet är inställt på den bittra rivalen Bayern München, som ju vann Champions League-finalen mot just Dortmund för ett par veckor sedan.

ANNONS
– Jag har varit överens med klubben en längre tid, det har jag förklarat för de ansvariga. Jag utgår ifrån att det hela nu klaras ut, så att jag kan flytta till min drömklubb i sommar. Det vore bäst för alla parter, säger Lewandowski till Sport Bild.

På 49 matcher gjorde han 36 mål den gångna säsongen.

Publicerad 2013-06-05 kl 12:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto