Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Jovetic: "Fansen har bett mig att vara ärlig - jag vill byta klubb"

Stevan Jovetic vill lämna Fiorentina. Stjärnspelaren berättar att han behöver en ny miljö att utvecklas i.

ANNONS
– Jag är ung och ambitiös. Det är inget fel med att söka andra utmaningar, säger han.

Den 23-årige anfallaren gjorde 13 mål under den gångna Serie A-säsongen, och har kopplats samman med såväl Arsenal som Chelsea och Juventus. I en intervju med Gazzetta dello Sport förklarar han att de klubbarna ligger på samma nivå som hans framtidsdrömmar.
– Jag har varit i Fiorentina sedan 2008, fem intensiva år. Jag har gett allt, och det är väl inget fel med att alltid strävca efter att utvecklas?

Fiorentina och Viola-fansen har alltid bett mig att vara uppriktig, så här kommer det: Jag behöver stimulation. Jag vill gå till en toppklubb. Jag har testat att spela i Europa med Fiorentina – nu vill jag vinna i Europa också.
Enligt Gazzettan lär montenegrinen betinga ett pris på omkring 280 miljoner kronor om han säljs. Själv verkar han tro att Juventus skulle kunna punga upp med pengarna.

ANNONS
– Under det senaste året har de sagt att de vill ha mig. Jag ligger förre Ibrahimovic, Tevez och Higuaín på deras lista. Vem skulle inte bli smickrad av det? Med Antonio Conte som tränare skulle jag fortsätta att utvecklas. Jag tror att intresset är ömsesidigt.
– Men Premier League är också en fantastisk liga. Precis som La Liga. Jag ahr en del möjligheter, så vi får se hur det blir.
Publicerad 2013-06-09 kl 11:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto