Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Otippade Barca-ryktet - ute efter Lescott

Joleon Lescott värvades till Manchester City för dyra pengar efter att han gjort succé i Everton. Lescott var ordinarie för City under säsongen 2011/2012 då man tog hem ligan. Under den gångna säsongen har han dock fått se sig utkonkurrerad av unge Matija Nastasi och det har spekulerats i att Lescott skulle kunna vara på väg från City.

ANNONS
Det har dock inte varit så många som tippat att han skulle vara på väg till Barcelona. Förrän nu. Enligt Marca så är Barcelona, som dragits med stora skadeproblem i backlinjen, intresserat av Lescott som skulle kunna göra ett sensationellt klubbyte i sommar, om det finns substans i uppgifterna. Enligt Marca så finns Lescott på Barcas lista över tänkbara förstärkningar i då han faktiskt är en realistisk värvnign då övriga spelare på önskelistan antingen inte är til l salu, eller skulle bli extremt dyra, som exempelvis Thiago Silva, Vincent Kompany och Mats Hummels.
Publicerad 2013-06-10 kl 18:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto