Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Milan och Juventus slåss om Tevez

Sillybloggen

I förra veckan rapporterades det att Carlos Tevez var nära en övergång med Juventus. Men enligt Gazzetta dello Sport verkar nu även Milan blanda sig i leken.

Carlos Tevez sägs vara en av Juventus många transfermål den här sommaren, men Milans vice-president Adriano Galliani har sedan tidigare en bra relation med Tevez agent, Kia Joorabchian, och menar att argentinaren helst vill till Milan.

-Tevez kommer inte svika mig, sa Galliani med tydlig referens till Juventus. Jag gillar honom för att han är beredd att sänka sin lön rejält för att komma till oss.

Tevez var ju ytterst nära Milan för drygt ett år sedan, men affären sprack i sista stund då Silvio Berlusconi stoppade affären där Pato skulle gått till PSG. De pengarna skulle ha använts till att köpa Tevez.

Annons

Men nu verkar alltså Milan vara intresserat av argentinaren på nytt och ser ut att ha tagit upp kampen med Juventus om hans signatur.

Lorenzo Medici

Publicerad 2013-06-11 13:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto