POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Liverpool intensifierar jakten på trio

Liverpool är på väg att göra klart med yttern Iago Aspas från Celta Vigo. Nu skriver Liverpool Echo att klubben växlar upp för att knyta till sig ytterligare tre spelare. Och det handlar om tre spelare som varit på tapeten i den här bloggen tidigare. Det stora namnet är Shakhtar Donetsks stjärna Henrikh Mkhitaryan som gjorde 4-0-målet när Armenien bortaslog Danmark med just 4-0 i veckan. Som vi skrivit tidigare lär han kosta runt 220 miljoner kronor att plocka in. Förmodligen behöver Liverpool sälja iväg Andy Carroll till West Ham innan det kan bli en affär. Dessutom är klubben optimistiska att de ska kunna få klart med Sevillas 20-årige mittfältare Luis Alberto under snar framtid.  Liverpool ska också ge ett saltat bud på Sportings unge back Tiago Illori. Ett bud på 35 miljoner har redan fått avslag. Nu budar man 45 miljoner kronor för 20-åringen.

Publicerad 2013-06-13 kl 15:27

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto