Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

United-bud på Bale om Ronaldo stannar i Madrid

På helgerna vill en ha en riktigt saftig silly-story att sätta tänderna i när man har lite mer tid till frukost – så vad kunde väl då passa bättre än den hör från The Sun som skriver att Manchester United hoppas på att nyligen pensionerade managern Alex Ferguson ska kunna hjälpa till att övertala Cristiano Ronaldo att komma tillbaka tillklubben. Om Ferguson kan viska tillräckligt med ömhetsbetygelser i Ronaldos öra så är klubben beredd att betala drygt 650 miljoner kronor plus en spelare för portugisen som fortfarande inte förlängt sitt kontrakt i Real.

ANNONS
Och det finns ytterligare en del i det här transferdramat. Att Ronaldo lämnar Madrid kan hänga på att Gareth Bale kommer till den spanska huvudstaden och det finns gott om rykten som säger att ett spanskt bud på Tottenhams stjärna är på gång. Men, skulle Madrid inte värva Bale och Ronaldo stannar – då ska United istället vara berett att lägga drygt 850 miljoner kronor på ett bud på Bale för att övertyga Tottenham om att släppa honom till dem.
Publicerad 2013-06-15 kl 10:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto