Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Vill flytta till Liverpool - då varnas han av sin klubb: "Begår ett misstag"

Henrikh Mkhitaryan strejkar från Sjaktar Donetsks träningar – och kräver att få flytta till antingen Liverpool eller Dortmund.
– Han begår ett misstag, säger tränaren Mircea Lucescu.

Förra säsongen svarade Mkhitaryan för 25 mål i den ukrainska ligan och följaktligen är han eftertraktad nu när silly season dragit igång på allvar. Men trots rykten om en dragkamp mellan Liverpool och Borussia Dortmund har Sjaktar Donetsk inte fått in något tillräckligt bra bud på sin anfallare. Därför strejkar han, i hopp om att få lämna klubben till ett billigare pris.

– Han begår ett misstag. Våra 50 000 fans har alltid hejat på honom och stöttat laget. Jag tycker att Henrikh ska minnas det och tänka på sina lagkamrater som burit fram honom till alla hans mål. Han borde tänka om, det finns fortfarande tid till det, säger tränaren Mircea Lucescu till news.am.

Publicerad 2013-07-01 kl 09:12

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons