Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Napoli nobbade Chelseas jättebud på Cavani - som är överens med klubben

Enligt The Independent har Napoli tackat nej till ett bud från Chelsea på Edinson Cavani värt lite cirka 420 miljoner kronor. Napoli ser helst att den klubb som köper Cavani ska lägga de 540 miljoner kronor som krävs för att utlösa anfallarens utköpsklausul. Cavani och hans agent hoppas dock att Napli kan tänka sig att sänka sina krav något.
Enligt The Independent kan Fernando Torres dessutom har erbjudits som utbyte mot Cavani. samtidigt rapporterar AS att Cavani är överens om sina personliga villkor med Chelsea, något som skulle innebära att en övergång skulle kunna gå snabbt om Chelsea och Napoli kommer överens. AS skriverockså att om det hela drar ut på tiden kan Manchester United kliva in och kapa Cavaniaffären om man säljer Wayne Rooney.
För att ytterligare krydda den här transfersoppan så sägs PSG ha träffat Cavanis agent, om vi får tro Le Parsisien – och

Publicerad 2013-07-02 kl 08:48

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons