Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Napoli nobbade Chelseas jättebud på Cavani - som är överens med klubben

Sillybloggen

Enligt The Independent har Napoli tackat nej till ett bud från Chelsea på Edinson Cavani värt lite cirka 420 miljoner kronor. Napoli ser helst att den klubb som köper Cavani ska lägga de 540 miljoner kronor som krävs för att utlösa anfallarens utköpsklausul. Cavani och hans agent hoppas dock att Napli kan tänka sig att sänka sina krav något.
Enligt The Independent kan Fernando Torres dessutom har erbjudits som utbyte mot Cavani. samtidigt rapporterar AS att Cavani är överens om sina personliga villkor med Chelsea, något som skulle innebära att en övergång skulle kunna gå snabbt om Chelsea och Napoli kommer överens. AS skriverockså att om det hela drar ut på tiden kan Manchester United kliva in och kapa Cavaniaffären om man säljer Wayne Rooney.
För att ytterligare krydda den här transfersoppan så sägs PSG ha träffat Cavanis agent, om vi får tro Le Parsisien – och

Annons
Publicerad 2013-07-02 08:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto